Marleen

Marleen is een lieve, zorgzame moeder van vier jonge kinderen. Als Marleen wordt aangemeld is ze hoogzwanger van haar jongste zoon. Het gezin kampt met grote financiƫle problemen, mede veroorzaakt door het faillissement van het klusbedrijf van haar partner. Het lukt het stel niet een uitkering aan te vragen. Het gevolg is een acute inkomenscrisis. Geld voor babyspullen is er niet en het gezin leeft met drie jonge kinderen van voedselpakketten. In een snelle actie verzameld Moeders van Rotterdam de noodzakelijke babyspullen. Net op tijd want kort na de aanmelding wordt de baby geboren.

Onlangs is de relatie tussen Marleen en haar partner beƫindigd. Marleen draagt nu als alleenstaande moeder de zorg voor haar vier kinderen. Ondanks een pittige periode met de nodige tegenslagen geeft Marleen niet op. Samen met haar coaches ordent ze haar administratie en meldt zich aan bij de Kredietbank van Rotterdam voor een schuldsaneringstraject.

Werken aan haar vaardigheden is de volgende fase. Doel: zelfvertrouwen vergroten en leren problemen in de toekomst te voorkomen.

Maak kennis met onze Moeders